Nederlands   Engels  Deutsch  Francais  Polski  
  • 15 apr '14

  Gerlof Roubos nieuwe projectleider Fair Produce

  Met ingang van vandaag volgt Gerlof Roubos, Peter Baltus op als projectleider van Fair Produce. Gerlof heeft veel kennis van en ervaring met onderwerpen rondom arbeid en keurmerken. Gerlof Roubos is als onafhankelijk projectleider aan Fair Produce verbonden. Peter Baltus gaat bij zijn werkgever Projecten LTO Noord nieuwe projecten opzetten in de groene sector. 

  Het bestuur is Peter erg dankbaar voor zijn enorme inzet voor Fair Produce sinds de start in 2011. “Het is niet in de laatste plaats aan Peter te danken dat we van een klein initiatief zijn uitgegroeid tot een keurmerk waar bijna 95% van de bedrijven in de paddenstoelensector bij is aangesloten. Bovendien is het een keurmerk dat ook buiten de sector veel bekendheid heeft en waardering krijgt. Met dank aan zijn enorme drive en doorzettingsvermogen staat Fair Produce op de kaart,” aldus Uli Schnier.  

  Peter Baltus: “Mijn kracht ligt vooral bij het bedenken en opzetten van een aanpak bij een complex probleem. Binnen Fair Produce heb ik die kracht goed kunnen inzetten. Nu Fair Produce ‘staat’ en in de consolidatiefase komt, heb ik half januari het bestuur verzocht of ik mijn taken over mag dragen. Ik ben blij dat er een nieuwe en sterke projectleider is gevonden. Ik heb veel vertrouwen in hem en denk dat hij goed past bij de huidige fase van Fair Produce. Graag bedank ik ook de gecertificeerde bedrijven voor de samenwerking de afgelopen jaren. Samen met jullie en het bestuur heb ik Fair Produce met heel veel plezier opgebouwd en uitgebouwd. Jullie mogen trots zijn op wat de paddenstoelensector met Fair Produce heeft bereikt. Ik wens jullie heel veel succes in de toekomst.”  Maarten Post nieuw bestuurslid

  Namens CNV Vakmensen is Maarten Post bestuurslid van Fair Produce. Hij volgt daarmee Bart Bruggeman op.  

  Bijeenkomst 14 mei 2014

  Noteert u alvast 14 mei in uw agenda. Vanaf 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst voor gecertificeerde bedrijven. Uiteraard kunt u deze avond kennis maken met Gerlof Roubos, de nieuwe projectleider. 

  Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2014

  René en Gonny Voet Champignons in het Noord-Brabantse Volkel, gefeliciteerd namens Fair Produce met de Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2014. René en Gonny kregen 27% van de stemmen.

  Normaanpassing kopiëren ID bewijzen

  Volgens een uitspraak van het College bescherming persoonsgegevens mogen ID bewijzen niet meer gekopieerd worden. Naar aanleiding hiervan is de norm aangepast. De nieuwe norm, zowel voor handelaren als voor producenten staan 16 april op de website.  


  Contactgegevens Gerlof Roubos:

  E roubos@fairproduce.nl 

  M 06 5386 4592


  Vragen of opmerkingen?

  info@fairproduce.nl of bel met: 073 217 32 75 (Chris Vermeer).