Nederlands   Engels  Deutsch  Francais  Polski  

Aangemelde bedrijven

Onderstaande ondernemingen hebben zich aangemeld voor certificering. U kunt, ook al zijn deze ondernemingen nog niet gecertificeerd, gebruik maken van deze ondernemingen alsof ze wel gecertificeerd zijn.

Om in het register van aangemelde onderneming te komen moet u het aanmeldformulier invullen en mailen aan info@fairproduce.nl. Vervolgens ontvangt u een factuur voor de inschrijfkosten, deze bedragen € 500,- excl. BTW. Zodra de betaling bij Fair Produce binnen is én Fair Produce een bevestiging heeft ontvangen dat er binnen de termijn van 3 maanden een inspectie is gepland, wordt uw onderneming opgenomen in het register van aangemelde ondernemingen. Voor opname van uitzendbureaus in het register van aangemelde ondernemingen geldt als aanvullende eis dat zij in het bezit moeten zijn van een geldige SNA certificering. 

Een onderneming wordt maximaal 3 maanden in het register van aangemelde ondernemingen opgenomen. Als een onderneming dan niet gecertificeerd is verdwijnt de onderneming weer uit het register en kan dan niet meer als FP gecertificeerde onderneming beschouwd worden. 

Indien ondernemingen na 4 maanden nog in het register van aangemelde ondernemingen staan, is er vertraging opgetreden, maar loopt het proces van certificering wel. 

BedrijfsnaamAangemeldKvK
People2.0 Payrolling Netherlands B.V.7-2-202476405591info